logo

La Palamós Lan Party ha estat un èxit pel que fa a participants i afluència de visitants. Dels quatre dies que va durar l’esdeveniment, fou dijous la jornada durant la qual vam poder registrar més entrades a la Zona Lan. Malgrat això, dissabte fou el dia central i el més important, ja sigui per la presència de Visyon i les seves màquines de realitat virtual o la de l’UdG. Ara, que ja ha passat una setmana des del tancament, podem fer una valoració més objectiva.

L’experiència ha estat molt positiva per diversos motius, el primer dels quals és la resposta dels visitants i participants de la Palamós Lan Party. En línies generals, opinen que el funcionament de la Palamós Lan Party fou molt bo. que l’organització va donar el do de pit i que, sens dubte, hi tornaran l’any que ve en el cas que la Lan Party es torni a repetir. És això, principalment, allò que motiva Palamós Tecnofan a seguir endavant i treballar de cara a la propera Party.

El segon factor que cal ressenyar és la resposta rebuda des dels patrocinadors, administracions i mitjans de comunicació, sempre molt positiva. Des de Palamós Tecnofan entenem que la Palamós Lan Party mai hagués estat possible a aquest nivell sense aquests agents externs que, sens dubte, són part determinant de l’èxit del qual ara podem parlar.

La difusió per una banda i el treball en equip per l’altra han estat dues de les fortaleses que, per acabar, podem remarcar pel que fa a l’organització de la Palamós Lan Party. Sabem que hi ha coses a millorar (només faltaria!), però seguim treballant per oferir actes d’alta qualitat durant l’any, com tallers, xerrades, exposicions i altres, tot sempre relacionat amb el món de la tecnologia.

Per acabar, m’agradaria convidar-vos a la Festa del Reciclatge, durant la qual Palamós Tecnofan us tornarà a oferir l’experiència de les màquines Arcade, i al Nadal Jove, tal i com vam fer l’any passat.

Moltes gràcies a tothom!

2019  Palamós Lan Party